HVA GJØR VÅRE LEKER OG MØBLER SPESIELLE

Laget med kjærlighet i Norge

Alle våre produkter er pakket, polert og sendt fra en norsk by som heter Moi.

Miljøvennlig og bærekraftig

Lekene våre er laget av bærekraftige, giftfrie og miljøvennlige materialer og er tryggere for barn å leke med.

Montessori utdanningsorientert

Vi integrerer Montessori-pedagogiske prinsipper i lekene våre for å hjelpe barna å skape sine egne unike opplevelser og gjøre meningsfulle oppdagelser.

Ditt barns sikkerhet, i tankene

Når det kommer til leker, er sikkerhet like viktig som kvalitet. Lekene våre er laget og testet i henhold til CE-regler i EU for å garantere en trygg leketid.

Spille. Lære. Vokse.

Fremme barnets fysiske og kognitive utvikling. Våre Montessori innendørs klatretreningssentre er en utmerket måte for den lille å utvikle uavhengighet, motoriske ferdigheter, hånd-øye-koordinasjon og romlig bevissthet.

Vi bruker kun bærekraftig tre av høy kvalitet til å lage hver del av klatrestudioet, og vi belegger det med et naturlig, giftfritt belegg som er trygt for alle barn. Den er laget for å vare en generasjon.

Våre klatretreningssentre kommer i mange farger, stiler og skli-/rampetyper. De passer for barn fra 12 måneder til ca. 6 år. Vi inviterer deg til å bla gjennom alternativene og velge basert på ditt budsjett og personlige smak.

Children Playing on a Montessori Climbing Gym

HURT LESER

Child with ADHD
Täiskasvanuna, kellel diagnoositi ADHD, olen õppinud mõningaid asju selle kohta, kuidas selle seisundiga lastele läheneda ja neid tuvastada. Siin on mõned minu näpunäited ADHD-ga lastele lähenemiseks nende kõige olulisemal arenguperioodil.
Fortsett å lese
5 Principles of The Montessori Method
Montessori meetod põhineb lapse teaduslikul vaatlusel. Selle eesmärk on aidata kaasa lapse loomulikule arengule ja avaneb progressiivsed iseehitamise etapid. Siin on 5 põhimõtted, Montessori meetod:
Fortsett å lese

FØLG VÅR INSTAGRAM

Klikk @FORESTKIDSNORWAY og abonner på profilen vår