Samarbeid

Kjære fremtidige partner,

Varme hilsener!

Tillat meg å presentere meg selv, mitt navn er Ólafur Stefánsson, og jeg representerer selskapet NC KIDS AS, eieren av merket Forest Kids Norway®.

Forest Kids Norway® er mer enn bare et merke; det er vår dype overbevisning om viktigheten av aktiv utviklingslek for hvert barn. Jeg startet leketøysproduksjon i 2019 og skapte et merke som ble den første norske produsenten av klatreutstyr for barn og møbler designet av meg basert på Montessori-prinsipper. Samme år introduserte Forest Kids Norway® den første barnekjøkkenhjelperen på det norske markedet.

Våre produkter er designet etter Montessori-prinsipper og laget av materialer av høy kvalitet. Forest Kids Norway®-merket er også registrert i USA. Vi har allerede solgt produktene våre i over 30 land, og vårt mål er å utvide salget av produktene våre til butikker på fleksible vilkår. Vi er stolte av produktene våre og tror de vil bringe glede og nytte for kundene dine. Teamet vårt jobber kontinuerlig med å forbedre og utvikle produktutvalget vårt for å gi barnemarkedet de beste produktene. Vi tror at produktene våre vil være et verdifullt tillegg til din virksomhet.

Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon og partnerskapsvilkår. Vi jobber for å sikre konkurransedyktige priser og produkter av høy kvalitet.

nedlasting

Takk for din oppmerksomhet! Vi ser frem til et gjensidig fordelaktig samarbeid.

Med vennlig hilsen Ólafur Stefánsson

Grunnlegger av NC KIDS AS og Forest Kids Norway®

olafur@forestkidsnorway.com

+4748383121

4460 Moi, Norge.